Alle straten in Empe

Empe heeft 28 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Empe. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Empe: Een rustig dorpje aan de IJssel

Empe is een charmant dorpje gelegen in de provincie Gelderland, Nederland. Het ligt vlakbij de rivier de IJssel en is omringd door groene weilanden en prachtige natuur. Het is de ideale plek voor wie op zoek is naar rust en ontspanning.

Empe staat bekend om zijn landelijke karakter en vriendelijke inwoners. De smalle straatjes en oude boerderijen geven het dorp een authentieke uitstraling. Het is heerlijk om hier doorheen te wandelen en te genieten van de mooie omgeving.

Naast de rust en natuur, heeft Empe ook diverse recreatiemogelijkheden te bieden. Zo kun je prachtige fietstochten maken langs de rivier de IJssel of door de omliggende bossen. Ook kun je heerlijk varen op de IJssel en genieten van het uitzicht op het water en de omliggende natuur.

In Empe vind je ook een aantal gezellige eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale gerechten en lekkernijen. Daarnaast zijn er regelmatig evenementen en markten waar je kunt struinen en lokale producten kunt kopen.