Alle straten in Ellewoutsdijk

Ellewoutsdijk heeft 28 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Ellewoutsdijk. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ellewoutsdijk: Een pittoresk dorpje in Nederland

Ellewoutsdijk is een schilderachtig dorpje gelegen in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Met zijn charmante uitstraling en historische karakter trekt het jaarlijks vele bezoekers.

Een van de grootste attracties van Ellewoutsdijk is de prachtige ligging aan de Westerschelde. Wandelen langs de dijk biedt een adembenemend uitzicht op het water en de omringende natuur. Het gebied is ook geliefd bij vogelliefhebbers, omdat het een belangrijke rustplaats is voor trekvogels.

Daarnaast heeft Ellewoutsdijk een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het dorp staat bekend om zijn historische gebouwen, zoals de imposante kerk en het voormalige gemeentehuis. Een wandeling door het centrum voert je langs prachtige oude huizen en smalle straatjes, waar je kunt genieten van de authentieke sfeer.

Tot slot biedt Ellewoutsdijk ook diverse recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een kleine jachthaven waar je een boot kunt huren en kunt genieten van een dagje varen. Daarnaast zijn er diverse fiets- en wandelpaden die je kunt verkennen, zodat je optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.