Alle straten in Eefde

Eefde heeft 81 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Eefde. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Eefde: Een schilderachtig dorp aan het water

Eefde is een charmant dorp gelegen in de provincie Gelderland, in het oosten van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn pittoreske ligging aan de rivier de IJssel, omringd door groene weiden en uitgestrekte bossen.

Met zijn rijke geschiedenis en prachtige natuurlijke omgeving is Eefde een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen. Bezoekers kunnen genieten van het sfeervolle centrum met zijn oude boerderijen en historische gebouwen, zoals de Nederlands Hervormde Kerk uit de 15e eeuw.

Een van de grootste trekpleisters van Eefde is het sluizencomplex, dat de scheepvaart op de IJssel reguleert. Het complex bestaat uit twee schutsluizen en een spuisluis, en is een indrukwekkend staaltje techniek. Hier kunnen bezoekers de schepen van dichtbij bewonderen terwijl ze door de sluizen manoeuvreren.

Voor natuurliefhebbers biedt Eefde ook volop mogelijkheden. Het dorp ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied Gorsselse Heide, waar wandelaars en fietsers kunnen genieten van uitgestrekte heidevelden, bossen en zandverstuivingen.