Alle straten in Eckelrade

Eckelrade heeft 33 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Eckelrade. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Eckelrade, Nederland

Eckelrade is een rustig dorp in de provincie Limburg, gelegen in het zuiden van Nederland. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en is omringd door prachtige natuur.

Met zijn pittoreske straatjes en charmante huizen is Eckelrade een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een vredige plek om te ontspannen en te genieten van de schoonheid van het Limburgse platteland.

Naast de idyllische omgeving biedt Eckelrade ook verschillende recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een aantal wandel- en fietsroutes die bezoekers de kans geven om de omgeving te verkennen en te genieten van adembenemende uitzichten.

Voor liefhebbers van geschiedenis is Eckelrade een interessante plek. In de omgeving zijn verschillende historische bezienswaardigheden te vinden, waaronder oude kastelen en kerken. Een van de bekendste bezienswaardigheden is Kasteel Eckelrade, dat dateert uit de 17e eeuw.