Alle straten in Duivendrecht

Duivendrecht heeft 61 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Duivendrecht. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Duivendrecht - Een charmant dorp in Nederland

Duivendrecht, gelegen in de provincie Noord-Holland, is een pittoresk dorp dat bekend staat om zijn charmante karakter en prachtige landschappen. Het dorp ligt op een steenworp afstand van de bruisende stad Amsterdam en biedt een perfecte mix van rust en nabijheid van de stad.

De geschiedenis van Duivendrecht gaat terug tot de middeleeuwen, en het dorp heeft nog steeds een authentieke sfeer. De smalle straatjes, oude boerderijen en historische gebouwen ademen een rijke geschiedenis. Wandelen door de straten van Duivendrecht voelt als een stap terug in de tijd.

Naast het historische aspect biedt Duivendrecht ook tal van recreatiemogelijkheden. Het dorp is omgeven door prachtige natuurlijke landschappen, waaronder de rivier de Amstel. Wandelen, fietsen en varen zijn populaire activiteiten in de omgeving. Ook zijn er mooie parken en groene gebieden waar je kunt genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Duivendrecht is niet alleen populair bij toeristen, maar ook bij mensen die op zoek zijn naar een rustige en toch gunstige locatie om te wonen. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer is het gemakkelijk om naar Amsterdam te reizen voor werk of recreatie. Bovendien zijn er verschillende voorzieningen in Duivendrecht, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, die bijdragen aan het comfortabele dorpsleven.