Alle straten in De Krim

De Krim heeft 47 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats De Krim. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

De Krim - Nederland

De Krim is een klein dorpje gelegen in de provincie Overijssel, Nederland. Het dorpje ligt in het prachtige Vechtdal, omringd door groene weilanden en prachtige natuur. De Krim heeft een rustige en landelijke sfeer, wat het een populaire bestemming maakt voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

De Krim biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden voor bezoekers. Zo kunt u mooie wandel- en fietsroutes volgen door het nabijgelegen natuurgebied De Engbertsdijksvenen. Hier kunt u genieten van de diversiteit aan flora en fauna en de serene rust van het veengebied. Daarnaast bevindt zich in De Krim ook een prachtig landgoed genaamd Huize Delle, waar u kunt wandelen door de fraai aangelegde tuinen en genieten van de historische architectuur.

In De Krim bevindt zich ook een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en terrasjes. Hier kunt u heerlijk ontspannen en genieten van lokale gerechten en producten. Daarnaast worden er regelmatig evenementen en markten georganiseerd, waar u kunt kennismaken met de lokale cultuur en tradities.

Als u op zoek bent naar een rustige en idyllische plek om te verblijven, biedt De Krim ook verschillende accommodaties zoals vakantieparken, bed & breakfasts en campings. Hier kunt u genieten van de prachtige omgeving en de gastvrijheid van de lokale bevolking.