Alle straten in De Heurne

De Heurne heeft 39 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats De Heurne. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

De Heurne, Nederland

De Heurne is een klein dorp in de gemeente Aalten, gelegen in de Gelderse Achterhoek in Nederland. Het dorp telt ongeveer 300 inwoners en heeft een landelijke en rustige sfeer.

De Heurne ligt vlakbij de Duitse grens en is omringd door prachtige natuur. Het landschap bestaat voornamelijk uit weilanden, bossen en kleine beekjes. Hierdoor is het dorp erg geliefd bij wandelaars en fietsers, die kunnen genieten van de rust en de mooie omgeving.

Het dorp heeft een rijke geschiedenis, die nog steeds zichtbaar is in het karakteristieke dorpsbeeld. Er zijn verschillende mooie boerderijen en oude vakwerkhuizen te vinden. Daarnaast heeft De Heurne een sfeervolle kerk, die beeldbepalend is voor het dorp.

Hoewel De Heurne geen grote voorzieningen heeft, zijn er wel enkele faciliteiten aanwezig. Zo is er een basisschool en zijn er recreatieve mogelijkheden, zoals een voetbalvereniging en een buurthuis. Voor verdere winkel- en uitgaansmogelijkheden kunnen inwoners terecht in omliggende dorpen en steden.