Alle straten in De Glind

De Glind heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats De Glind. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

De Glind

De Glind is een klein dorp gelegen in de provincie Gelderland, in het midden van Nederland. Het dorp bevindt zich in de gemeente Barneveld en heeft een bevolking van ongeveer 600 inwoners.

Wat De Glind bijzonder maakt, is dat het voornamelijk bekend staat als een jeugddorp. Het is namelijk de thuisbasis van diverse jeugdzorginstellingen en biedt een veilige omgeving voor jongeren die opgroeien in moeilijke omstandigheden. Het dorp heeft daarom een unieke en warme sfeer, waarbij de zorg en het welzijn van kinderen centraal staan.

Naast de jeugdzorginstellingen heeft De Glind ook een aantal andere voorzieningen. Zo zijn er diverse voorzieningen op het gebied van sport en recreatie, waaronder een zwembad, voetbalvelden en tennisbanen. Ook zijn er verschillende winkels, restaurants en een basisschool te vinden in het dorp.

De Glind is gelegen in een prachtige landelijke omgeving, waar veel mogelijkheden zijn voor het maken van wandel- en fietstochten. De nabijgelegen Veluwe biedt volop mogelijkheden voor outdooractiviteiten en natuurliefhebbers zullen genieten van de mooie bossen en uitgestrekte heidevelden.