Alle straten in Casteren

Casteren heeft 28 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Casteren. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Casteren is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het dorp behoort tot de gemeente Bladel en telt zo'n 600 inwoners.

Casteren is vooral bekend om zijn landelijke ligging en prachtige natuur. Het dorp is omringd door uitgestrekte weilanden, bossen en velden, waardoor het een ideale plek is voor wandelaars en fietsers.

Naast de mooie natuur heeft Casteren ook enkele historische bezienswaardigheden. Zo is er de Sint Willibrorduskerk, een prachtige kerk die dateert uit de 15e eeuw. Ook zijn er enkele oude boerderijen en karakteristieke panden te bewonderen.

In Casteren heerst er een rustige en gemoedelijke sfeer. Het dorp kent een actief verenigingsleven en organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor zowel jong als oud. Daarnaast zijn er enkele horecagelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.