Alle straten in Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel heeft 630 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Capelle aan den IJssel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel is een stad en gemeente in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Het ligt aan de Hollandse IJssel en grenst aan de stad Rotterdam. Met ongeveer 70.000 inwoners is Capelle aan den IJssel de op vijf na grootste stad van Zuid-Holland.

Een van de kenmerken van Capelle aan den IJssel is de moderne architectuur. De stad heeft een aantal opvallende gebouwen, zoals het IJsselland Ziekenhuis en het gemeentehuis. Daarnaast zijn er ook veel groene plekken te vinden, zoals het Schollebos en het Capelse Bos.

Capelle aan den IJssel biedt diverse recreatiemogelijkheden. Zo is er een ruim aanbod aan sportfaciliteiten, zoals voetbalvelden, tennisbanen en zwembaden. Daarnaast zijn er ook veel parken en natuurgebieden waar men kan wandelen of fietsen.

De stad heeft ook een diverse culturele scene. Er zijn regelmatig evenementen en festivals, maar ook theaters en kunstgaleries. Daarnaast zijn er verschillende winkelcentra waar men uitgebreid kan shoppen.