Alle straten in Cadier en Keer

Cadier en Keer heeft 90 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Cadier en Keer. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Cadier en Keer: Een charmant dorp in Nederland

Cadier en Keer is een schilderachtig dorp in het prachtige Zuid-Limburg, Nederland. Het is gelegen in de gemeente Eijsden-Margraten en ligt op slechts een steenworp afstand van de Belgische grens. Dit kleine, maar levendige dorp heeft veel te bieden aan zowel toeristen als bewoners.

Een van de hoogtepunten van Cadier en Keer is de prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp is omringd door groene heuvels, schilderachtige wijngaarden en uitgestrekte bossen. Het is de perfecte bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Vanuit Cadier en Keer kunt u gemakkelijk de prachtige Zuid-Limburgse landschappen verkennen.

Daarnaast heeft Cadier en Keer een rijke historie. Het dorp heeft verschillende historische gebouwen en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken, zoals de Sint-Martinuskerk en het Kasteel van Cadier en Keer. Deze historische plaatsen vertellen het verhaal van de rijke geschiedenis van het dorp en zijn een bezoek meer dan waard.

Tot slot biedt Cadier en Keer ook tal van recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft diverse sportverenigingen en faciliteiten, zoals een golfbaan en tennisbanen. Daarnaast zijn er ook verschillende gezellige restaurants en cafés waar u kunt genieten van lokale gerechten en streekproducten.