Alle straten in Broek op Langedijk

Broek op Langedijk heeft 127 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Broek op Langedijk. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Broek op Langedijk

Broek op Langedijk is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Het dorp staat bekend om zijn prachtige ligging aan het water en de vele historische woningen.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Broek op Langedijk is de Broeker Veiling. Dit is de oudste doorvaarveiling ter wereld en een populaire toeristische attractie. Hier kun je zien hoe vroeger groente en fruit op traditionele wijze werden geveild.

Naast de veiling biedt Broek op Langedijk ook vele mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Je kunt hier heerlijk varen, zwemmen of gewoon genieten van de prachtige omgeving. Daarnaast zijn er ook diverse wandel- en fietsroutes beschikbaar om de omgeving te verkennen.

Het centrum van Broek op Langedijk is gezellig en sfeervol, met diverse winkels, restaurants en terrassen waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis en braderie.