Alle straten in Breda

Breda heeft 17 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Breda. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Breda: De veelzijdige stad in Nederland

Breda, gelegen in het zuiden van Nederland, is een stad met een rijke geschiedenis en bruisende energie. Met zijn diverse mix van cultuur, winkels, restaurants en natuur, heeft Breda voor ieder wat wils te bieden.

De historische binnenstad van Breda is een lust voor het oog. Hier vind je prachtige oude panden, gezellige pleinen en smalle straatjes. Bezoek de Grote Markt met het imposante stadhuis en de indrukwekkende Onze-Lieve-Vrouwekerk. Of maak een wandeling langs de mooie grachten en ervaar de charme van het oude stadscentrum.

Maar Breda heeft meer te bieden dan alleen historie. Met zijn talloze parken, bossen en natuurgebieden is Breda ook een paradijs voor natuurliefhebbers. Geniet van een wandeling in het Mastbos, het oudste aangelegde bos van Nederland, of verken de prachtige natuur in het Markdal. Daarnaast biedt de stad een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden.

Ook op culinair gebied heeft Breda veel te bieden. De stad staat bekend om zijn diverse keuken en gezellige eetgelegenheden. Geniet van een heerlijk diner in een van de vele restaurants, proef de lokale specialiteiten op de gezellige terrassen of ontdek de levendige foodscene tijdens een van de vele culinaire evenementen.