Alle straten in Blijham

Blijham heeft 58 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Blijham. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Blijham: een verborgen parel in het noorden van Nederland

Blijham is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. Met zijn rustige en landelijke omgeving is het een ideale plek voor natuurliefhebbers en mensen die op zoek zijn naar ontspanning.

De omgeving van Blijham biedt een overvloed aan mogelijkheden voor buitenactiviteiten. Het bosrijke landschap nodigt uit tot wandelen en fietsen, terwijl het nabijgelegen recreatiegebied de mogelijkheid biedt om te genieten van watersporten zoals zeilen en kanoën. Daarnaast is Blijham omgeven door prachtige natuurreservaten, waar vogelliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Het dorp zelf heeft ook veel te bieden. Het historische centrum is vol met charmante oude gebouwen en pittoreske straatjes. Hier vind je ook verschillende gezellige winkels, restaurants en cafés, waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en drankjes.

Als je geïnteresseerd bent in cultuur en geschiedenis, zul je zeker genieten van een bezoek aan het plaatselijke museum. Hier kun je meer te weten komen over de rijke historie van Blijham en de omliggende regio.