Alle straten in Bleiswijk

Bleiswijk heeft 261 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bleiswijk. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Bleiswijk: Een prachtig dorp in Nederland

Bleiswijk is een idyllisch dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland in Nederland. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Met zijn pittoreske landschap en charmante huizen trekt Bleiswijk jaarlijks veel bezoekers.

De centrale locatie van Bleiswijk maakt het een geweldige plek om te wonen. Het dorp ligt vlakbij grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Delft. Dit biedt veel mogelijkheden voor werk en recreatie. Bovendien is Bleiswijk goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel inwoners als toeristen.

Een van de hoogtepunten van Bleiswijk is het prachtige natuurgebied rondom het dorp. Het gebied staat bekend om zijn groene weilanden, mooie bossen en schilderachtige rivieren. Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Daarnaast heeft Bleiswijk ook een aantal mooie fietsroutes die je meenemen door het prachtige landschap.

Bleiswijk heeft ook een levendige gemeenschap met tal van activiteiten en evenementen. Het dorp organiseert regelmatig festivals, markten en sportevenementen. Inwoners kunnen ook genieten van de vele restaurants, cafés en winkels in het centrum van het dorp.