Alle straten in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs heeft 508 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Berkel en Rodenrijs. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Berkel en Rodenrijs: een bruisend dorp in Nederland

Berkel en Rodenrijs is een gezellig dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland.In de gemeente Lansingerland vinden we dit prachtige stukje Nederland. Met zijn centrale ligging tussen Den Haag en Rotterdam is Berkel en Rodenrijs goed bereikbaar voor zowel de stadsmensen als de natuurliefhebbers.

In Berkel en Rodenrijs is er voor ieder wat wils. Het dorp staat bekend om zijn groene omgeving met volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige recreatiegebied De Rottemeren, waar je kunt genieten van de mooie natuur en diverse watersporten kunt beoefenen.

Naast de natuur heeft Berkel en Rodenrijs ook een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en terrasjes. Hier kun je heerlijk shoppen, een hapje eten of gewoon lekker een drankje doen op het terras. En met de nabijheid van grote steden zoals Rotterdam en Den Haag, zijn ook daar alle voorzieningen binnen handbereik.

Ben je op zoek naar een mooie plek om te wonen waar rust en gezelligheid samenkomen? Dan is Berkel en Rodenrijs de ideale keuze. Met zijn groene omgeving, goede bereikbaarheid en bruisende centrum is dit dorp een pareltje in Nederland.