Alle straten in Bentveld

Bentveld heeft 22 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Bentveld. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Bentveld

Bentveld is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Het dorp ligt vlakbij de bekende badplaats Zandvoort en is omgeven door prachtige natuur.

Een van de bijzondere kenmerken van Bentveld is de groene omgeving. Het dorp is omringd door uitgestrekte bossen en duinen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers. Je kunt hier eindeloos wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust en stilte.

Naast de natuur heeft Bentveld ook enkele historische bezienswaardigheden. Zo vind je hier het landgoed 'Bentveldsche Berg', een prachtig landhuis met bijbehorend park. Ook de Sint Agathakerk, een neoromaanse kerk uit de 19e eeuw, is zeker een bezoekje waard.

Voor strandliefhebbers ligt Bentveld op korte afstand van Zandvoort, waar je kunt genieten van het uitgestrekte strand en de gezellige strandtenten. Hier kun je heerlijk zonnebaden, zwemmen in de zee of watersporten beoefenen.

Kortom, Bentveld is een prachtige plek waar natuur, cultuur en ontspanning samenkomen. Of je nu wilt wandelen in de bossen, genieten van historische bezienswaardigheden of ontspannen op het strand, in Bentveld vind je het allemaal!