Alle straten in Beers NB

Beers NB heeft 55 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Beers NB. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Beers, een pittoresk dorpje in het hart van Nederland

Beers is een charmant en sfeervol dorpje gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Dit kleine dorpje met zijn historische gebouwen, groene landschappen en vriendelijke inwoners trekt jaarlijks vele bezoekers aan.

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Beers is het verkennen van de prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp is omgeven door uitgestrekte weilanden, groene bossen en betoverende beekjes. Het is dan ook een ideale bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Maak een ontspannen wandeling langs de Maas of verken de nabijgelegen de Maashorst, een schitterend natuurgebied met uitgestrekte bossen en heidevelden.

Naast de natuur is ook de geschiedenis van Beers zeker de moeite waard. De oude Sint-Lambertuskerk, met zijn imposante toren, is een prachtig voorbeeld van gotische architectuur en dateert uit de 15e eeuw. Daarnaast vind je in het dorp verschillende historische boerderijen en monumenten die een kijkje bieden in het verleden van Beers.

Tijdens een bezoek aan Beers kun je tevens genieten van de Brabantse gastvrijheid in de lokale restaurants en café's. Proef de traditionele streekgerechten en geniet van een heerlijk glas bier van de lokale brouwerij. Met zijn charmante karakter en mooie ligging is Beers een ideale bestemming voor een ontspannen weekendje weg of een dagje uit in Nederland.