Alle straten in Banholt

Banholt heeft 37 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Banholt. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Banholt, een charmant dorp in het zuiden van Nederland

Banholt is een pittoresk dorpje gelegen in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Met zijn historische gebouwen, prachtige natuur en vriendelijke inwoners, is Banholt een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie of dagje uit.

Het dorp staat bekend om zijn karakteristieke vakwerkhuizen en smalle straatjes. Een wandeling door het centrum voert je langs prachtige oude gebouwen, zoals de Sint-Gertrudiskerk uit de 17e eeuw en de voormalige brouwerij De Zwaan.

Naast zijn architecturale schoonheid, biedt Banholt ook volop mogelijkheden om de natuur te verkennen. Het dorp is omgeven door groene heuvels, glooiende weilanden en pittoreske beekjes. Wandelaars en fietsers kunnen genieten van de vele wandel- en fietspaden die door het prachtige landschap lopen.

Banholt ligt ook op korte afstand van andere populaire attracties in de regio, zoals het gezellige stadje Maastricht, het historische Valkenburg en de prachtige mergelgrotten. Of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of gewoon een ontspannen vakantie, Banholt biedt voor elk wat wils.