Alle straten in Balloo

Balloo heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Balloo. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Balloo is een klein dorp in de provincie Drenthe in Nederland. Het ligt in het noordoosten van het land, tussen de steden Assen en Groningen. Balloo heeft een landelijk en rustig karakter, met veel groene en landelijke omgeving.

De meeste bekende bezienswaardigheid in Balloo is de Hunebedden. Deze prehistorische grafmonumenten zijn meer dan 5000 jaar oud en zijn een belangrijk onderdeel van de Drentse geschiedenis. Het is mogelijk om de hunebedden te bezoeken en meer te leren over de oude beschavingen die hier hebben gewoond.

Naast de hunebedden heeft Balloo ook veel mooie fiets- en wandelroutes. Het landschap is hier erg gevarieerd, met bossen, heidevelden en weilanden. Het is een ideale plek om te genieten van de rust en de natuur.

Als je de omgeving van Balloo wilt verkennen, kun je ook een bezoek brengen aan het nabijgelegen Nationaal Park Drentsche Aa. Dit park is een van de grootste natuurgebieden van Nederland en heeft prachtige wandel- en fietspaden.