Alle straten in Arkel

Arkel heeft 63 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Arkel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Arkel: een charmant dorpje aan de Linge rivier in Nederland

Arkel is een schilderachtig dorpje in de provincie Zuid-Holland, gelegen aan de prachtige Linge rivier. Met zijn historische gebouwen, groene landschappen en rustige sfeer is Arkel een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners.

De geschiedenis van Arkel gaat terug tot de 13e eeuw, met zijn eerste vermelding in 1283. Het dorp is vooral bekend om zijn middeleeuwse kasteel, Kasteel Arkel, dat nog steeds een prominente rol speelt in de lokale gemeenschap. Het kasteel, dat nu dienst doet als evenementenlocatie, is absoluut een bezoek waard.

Daarnaast biedt Arkel ook een scala aan outdoor-activiteiten. De Linge rivier is perfect om te kanoën, kajakken of varen. Het omliggende landschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Geniet van de frisse lucht en prachtige natuur terwijl je de omgeving van Arkel verkent.

Arkel heeft ook een bloeiende gemeenschap, met een verscheidenheid aan lokale winkels, restaurants en cafés. Proef heerlijke streekproducten, geniet van een drankje op een zonnig terras langs de Linge, of zoek naar unieke souvenirs om mee naar huis te nemen. De vriendelijke sfeer en gastvrijheid van de inwoners maken een bezoek aan Arkel een onvergetelijke ervaring.