Alle straten in Annen

Annen heeft 60 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Annen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Annen is een klein dorp gelegen in het noorden van Nederland, in de provincie Drenthe. Het dorp wordt omringd door prachtige natuur, waaronder bossen, heidevelden en vele fiets- en wandelpaden. Het is dan ook een geliefde bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Annen is de Magnuskerk, een imposante middeleeuwse kerk uit de 13e eeuw. Deze kerk is een rijksmonument en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook zijn er in het dorp enkele historische boerderijen te vinden, die een kijkje bieden in het verleden van Annen.

Qua recreatiemogelijkheden biedt Annen voor ieder wat wils. Zo kunnen natuurliefhebbers en sportievelingen hun hart ophalen in het nabijgelegen natuurgebied "De Hondsrug", waar je kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Daarnaast heeft Annen een openluchtzwembad en zijn er diverse sportverenigingen waar je kunt sporten.

Naast de natuur en recreatiemogelijkheden heeft Annen ook enkele gezellige winkels, restaurants en cafés. Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje na een dagje in de natuur. Ook worden er regelmatig evenementen en markten georganiseerd, waardoor er altijd wel iets te beleven is in Annen.