Alle straten in Andijk

Andijk heeft 99 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Andijk. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Andijk, Nederland

Andijk is een dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in het noordwesten van Nederland. Het maakt deel uit van de gemeente Medemblik en ligt aan het IJsselmeer.

Andijk is vooral bekend om zijn ligging aan het water en de haven. Veel inwoners zijn actief in de visserij en watersport. Er is een levendige watersportvereniging en er worden regelmatig zeilwedstrijden georganiseerd.

Het dorp heeft ook verschillende bezienswaardigheden, zoals de historische kerk uit de 15e eeuw en verschillende traditionele stolpboerderijen. Daarnaast is het omringd door prachtige natuur, met uitgestrekte weilanden en dijken waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

In Andijk zijn ook diverse winkels, cafés en restaurants te vinden. Het is een gezellig dorp met een hechte gemeenschap, waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Zo is er jaarlijks de Andijker Markt, een gezellige markt met een breed scala aan kraampjes en activiteiten.