Alle straten in Alteveer

Alteveer heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Alteveer. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek de plaats Alteveer in Nederland

Alteveer is een klein maar gezellig dorp gelegen in het noorden van Nederland. Het ligt in de provincie Groningen, nabij de Duitse grens. Alteveer staat bekend om zijn rustige en landelijke sfeer, wat het de ideale bestemming maakt voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

De omgeving van Alteveer biedt een prachtig landschap met uitgestrekte weilanden, pittoreske boerderijen en kronkelende rivieren. Het is een populaire bestemming voor fietsers en wandelaars, met talloze routes en paden om te verkennen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om kano's te huren en de omgeving vanaf het water te ontdekken.

Naast de natuur biedt Alteveer ook enkele bezienswaardigheden. Zo is er de prachtige kerk uit de 13e eeuw, die zeker een bezoek waard is. In het dorp zijn ook enkele gezellige cafés en restaurants te vinden, waar je kunt genieten van lokale gerechten en gastvrijheid. Ook worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals markten en festivals, waar je de lokale cultuur kunt ervaren.

Alteveer is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dorp ligt op korte afstand van de stad Groningen en de snelweg A7, waardoor het gemakkelijk te bereiken is. Of je nu op zoek bent naar ontspanning in de natuur of een rustig dorp wilt verkennen, Alteveer biedt voor ieder wat wils.