Alle straten in Abcoude

Abcoude heeft 147 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Abcoude. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Abcoude: Een pittoresk dorp in Nederland

Abcoude is een charmant dorp gelegen in de provincie Utrecht, in het hart van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis en prachtige landschap trekt Abcoude jaarlijks duizenden bezoekers. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of avontuur en activiteiten, Abcoude heeft voor ieder wat wils.

Een van de grootste bezienswaardigheden van Abcoude is het historische centrum. Hier vind je prachtige oude gebouwen, sfeervolle straatjes en gezellige terrasjes. Neem een wandeling door de oude straatjes en bewonder de goed bewaard gebleven architectuur. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de mooie kerk van Abcoude, die dateert uit de 15e eeuw.

De natuurlijke schoonheid rondom Abcoude is ook adembenemend. Het dorp ligt aan de rivier de Angstel, wat zorgt voor prachtige uitzichten. Maak een wandeling langs het water of huur een boot en verken de omgeving vanaf het water. Daarnaast zijn er ook vele fiets- en wandelroutes die je kunt volgen om de groene omgeving van Abcoude te verkennen.

Abcoude ligt tevens op korte afstand van de bruisende stad Amsterdam. Binnen slechts 20 minuten met de trein ben je al in het centrum van de stad. Dit maakt Abcoude een ideale uitvalsbasis voor een dagtrip naar Amsterdam, terwijl je 's avonds weer kunt genieten van de rust en stilte van het dorp.