Alle straten in 's-Gravenhage

's-Gravenhage heeft 3340 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats 's-Gravenhage. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in 's-Gravenhage!

's-Gravenhage, ook wel bekend als Den Haag, is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland in Nederland. Deze bruisende stad heeft veel te bieden, zowel op het gebied van cultuur en geschiedenis als op het gebied van politiek.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden van 's-Gravenhage is het Binnenhof, een historisch complex dat dienst doet als het politieke hart van Nederland. Hier zijn onder andere het parlement, de Eerste en Tweede Kamer, gevestigd. Je kunt een rondleiding volgen en meer leren over de Nederlandse politiek en geschiedenis.

Daarnaast heeft 's-Gravenhage ook een rijk cultureel aanbod. Het Mauritshuis is een bekend museum dat de thuisbasis is van werken van Hollandse meesters zoals Vermeer en Rembrandt. Het Gemeentemuseum Den Haag heeft een uitgebreide collectie moderne kunst en design, terwijl het Vredespaleis een symbool is van internationale rechtvaardigheid en vrede.

Naast het culturele en politieke aspect, heeft 's-Gravenhage ook prachtige parken en stranden. Het strand van Scheveningen is een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Hier kun je genieten van de zon, zwemmen in de zee en heerlijk dineren in een van de vele strandpaviljoens.