Alle straten in Windhof (Koerich)

Windhof (Koerich) heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Windhof (Koerich). Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Nieuw- en Sint Joosland: een pittoresk dorp in Nederland

Gelegen in de provincie Zeeland, vlakbij de stad Middelburg, ligt het dorp Nieuw- en Sint Joosland. Dit pittoreske dorpje ademt een rustige en landelijke sfeer, en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als natuurliefhebbers.

Een van de grootste trekpleisters van Nieuw- en Sint Joosland is het prachtige landschap dat het dorp omringt. Met uitgestrekte weilanden, groene bossen en kabbelende waterwegen is het een paradijs voor wandelaars en fietsers. Maak een ontspannen tocht door de natuur en geniet van de rust en de stilte.

Naast de natuur heeft Nieuw- en Sint Joosland ook een rijke geschiedenis. Het dorp is vernoemd naar de heilige Joosland en werd gesticht in de 13e eeuw. Bewonder de oude gebouwen en historische boerderijen die nog steeds te vinden zijn in het dorp en maak een wandeling door het verleden.

Daarnaast beschikt Nieuw- en Sint Joosland ook over diverse voorzieningen voor de inwoners en bezoekers. Van gezellige cafés en restaurants tot kleine winkeltjes, er is genoeg te beleven in dit charmante dorpje. En met Middelburg op korte afstand, waar je kunt genieten van winkelen en cultuur, is er altijd iets te doen in de omgeving.

Straatnaam
Rue d'Arlon
Rue des Trois Cantons
Rue de l'Industrie
Rue de Koerich
Rue Pierre Flammang
Lotissement Vulcalux