Alle straten in Wickrange

Wickrange heeft 3 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Wickrange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Pietersbierum: Een prachtig dorp in Nederland

Pietersbierum is een schilderachtig dorp gelegen in het noorden van Nederland. Het dorp ligt in de provincie Friesland, en is onderdeel van de gemeente Franekeradeel. Het staat bekend om zijn rustige en landelijke sfeer, en is een populaire bestemming voor zowel toeristen als mensen die op zoek zijn naar een rustige plek om te wonen.

Een van de kenmerken van Pietersbierum is de prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp ligt niet ver van de Waddenzee, wat betekent dat er genoeg mogelijkheden zijn voor lange wandelingen langs het strand en door de duinen. Daarnaast is Pietersbierum omringd door uitgestrekte weilanden en groene velden, wat een prachtig uitzicht biedt in alle seizoenen.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Pietersbierum ook een rijke geschiedenis. Het dorp werd gesticht in de 13e eeuw en heeft nog steeds veel historische gebouwen die bewaard zijn gebleven. Een van de bekendste bezienswaardigheden is de Sint-Pieterskerk, een oude kerk die dateert uit de 12e eeuw. Het is een prachtig voorbeeld van romaanse architectuur en trekt veel bezoekers aan.

Als je in Pietersbierum bent, moet je zeker ook de lokale keuken proeven. Het dorp staat bekend om zijn heerlijke streekproducten, waaronder verse vis uit de Waddenzee en typisch Friese gerechten zoals suikerbrood en Friese dumkes. Er zijn verschillende restaurants en cafés in het dorp waar je kunt genieten van deze delicatessen.

Straatnaam
Rue des Trois Cantons
Rue du Bois
Rue du Centre