Alle straten in Welscheid

Welscheid heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Welscheid. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Schildwolde: een historisch dorp in Nederland

Schildwolde is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. Het dorp wordt gekenmerkt door haar rijke geschiedenis, prachtige landschap en vriendelijke inwoners.

Met haar oorsprong in de 13e eeuw, is Schildwolde een van de oudste dorpen in de regio. Het dorp heeft een lange traditie in landbouw en veeteelt, wat nog steeds zichtbaar is in de omgeving. De karakteristieke boerderijen en uitgestrekte weilanden zorgen voor een idyllisch plaatje.

Naast haar landelijke charme, heeft Schildwolde ook een levendige gemeenschap. Het dorp heeft verschillende verenigingen en clubs, van sportclubs tot culturele evenementen. De inwoners van Schildwolde staan bekend om hun warme gastvrijheid en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Voor natuurliefhebbers biedt Schildwolde een aantal prachtige wandel- en fietsroutes. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte natuurgebieden zoals het Schildmeer en het Westerwijtwerdermaar. Deze gebieden zijn ideaal voor een ontspannen dag in de natuur.

Straatnaam
Biirderwee
Waarkstrooss
Kiirchewee
An der Baach
Kuesselt
An der Hueschtert
Buurschterwee
Ettelbréckerstrooss
An der Waark
Am Bäschterbierg
Wandhaff
Bamhaff