Alle straten in Weiler-la-Tour

Weiler-la-Tour heeft 25 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Weiler-la-Tour. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ursem

Ursem is een klein dorp gelegen in Noord-Holland, Nederland. Het is gelegen in de gemeente Koggenland en heeft ongeveer 2.000 inwoners. Het dorp heeft een landelijk karakter en wordt omringd door weilanden en boerderijen.

Ursem heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp staat bekend om zijn mooie oude huizen en historische gebouwen, zoals de kerk uit de 15e eeuw. Het is een populaire bestemming voor mensen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis en architectuur van Nederland.

Naast de historische bezienswaardigheden heeft Ursem ook verschillende recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een aantal mooie fiets- en wandelpaden die door het omliggende landschap leiden. Er zijn ook enkele parken en recreatiegebieden waar bezoekers kunnen genieten van de natuur.

Ursem is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dorp ligt dicht bij de snelweg A7 en er zijn regelmatige busverbindingen naar omliggende steden. Voorzieningen zoals winkels, restaurants en scholen zijn ook beschikbaar in het dorp zelf.

Straatnaam
Rue de Hassel
Rue du Château
Rue des Roses
Op de Maessen
Rue du Schlammestee
Rue des Dahlias
Rue de Luxembourg
Rue du Cimetière
Rue Emil Marx
Rue des Scillas
Rue des Muguets
Rue des Narcisses
Route de Thionville
Rue des Sports
Rue des Forges
Rue des Lilas
Rue des Marguerites
Rue des Violettes
Rue des Primevères
Rue des Coquelicots
Chemin des Noyers
Rue des Bleuets
Um Schlammestee
Op der Maechel
Am Kierchepad