Alle straten in Wecker

Wecker heeft 9 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Wecker. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

De Goorn: Een prachtige plek in Nederland

De Goorn is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Noord-Holland in Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Koggenland en is omgeven door groene weilanden en rustieke boerderijen.

De Goorn is vooral bekend om zijn landelijke karakter en zijn vele fiets- en wandelpaden. Het is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers die willen genieten van de prachtige omgeving.

Naast de prachtige natuur biedt De Goorn ook een aantal historische bezienswaardigheden. Een van de meest prominente is de Grote Kerk van De Goorn, die dateert uit de 15e eeuw. Deze indrukwekkende kerk is een voorbeeld van gotische architectuur en is zeker een bezoek waard.

Daarnaast heeft De Goorn ook een levendige dorpskern met een verscheidenheid aan gezellige restaurants, cafés en winkels. Hier kunt u genieten van een heerlijke maaltijd, een drankje doen op een terras of winkelen voor lokale producten en souvenirs.

Straatnaam
Haaptstrooss
Härebierg
Rosbësch
Hiel
Bei der Millen
Om Viischtebierg
Am Léi
An de Längten
Op Huefdréisch