Alle straten in Walferdange

Walferdange heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Walferdange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek Olst: een charmant dorp aan de IJssel

Welkom in Olst, een pittoresk dorp gelegen in de provincie Overijssel in Nederland. Olst, gelegen aan de mooie rivier de IJssel, biedt een rijkdom aan natuur, geschiedenis en culturele bezienswaardigheden. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen vakantie, een dagje uit of gewoon een rustige plek om te wonen, Olst heeft voor ieder wat wils.

Eén van de hoogtepunten van Olst is haar prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte weilanden, groene bossen en natuurlijk de majestueuze IJssel. Perfect voor wandelaars en fietsers om te genieten van de rust en stilte van het platteland. Daarnaast zijn er ook verschillende natuurgebieden in de buurt, zoals de Duursche Waarden, waar je kunt genieten van prachtige wandelroutes en diverse vogelsoorten kunt spotten.

Olst heeft ook een bijzondere geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Het dorp heeft een aantal historische gebouwen die zeker een bezoek waard zijn, waaronder de imposante kerk, de OLV-kerk, en het oude stationsgebouw. Daarnaast kun je ook het Historisch Museum Olst bezoeken, waar je meer te weten kunt komen over de interessante geschiedenis van het dorp.

Tenslotte heeft Olst ook een bruisend cultureel leven. Het dorp heeft een levendige kunstscene, met verschillende galerieën en ateliers. Regelmatig worden er ook culturele evenementen georganiseerd, zoals tentoonstellingen, concerten en festivals. Daarnaast zijn er ook diverse gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van heerlijke streekgerechten en lokale producten.

Straatnaam
Rue de Dommeldange
Rue de l'Eglise
Rue de la Montagne
Rue Anne Frank
Op den Aessen
Rue du Chemin de Fer
Iwwert dem Geierpad
Rue Josy Welter
Rue Grande-Duchesse Charlotte
Rue des Sources
Route de Diekirch
Place des Martyrs
Jaanshaff
Place de la Mairie