Alle straten in Waldbillig

Waldbillig heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Waldbillig. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Gasselte is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het staat bekend om zijn prachtige natuur en authentieke sfeer.

Met zijn rijke geschiedenis en karakteristieke boerderijen ademt Gasselte een sfeer van vroeger. Het dorp ligt midden in het Drentse landschap, omringd door bossen, heidevelden en veengebieden. Dit maakt het een ideale bestemming voor liefhebbers van wandelen en fietsen.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Gasselte ook diverse attracties te bieden. Zo is er het prachtige recreatiegebied 't Nije Hemelriek, waar je kunt zwemmen, zonnen en genieten van de zonsondergang. Ook is er een golfbaan en een manege, voor de sportievelingen onder ons.

Daarnaast is Gasselte rijk aan cultuur en tradities. Het dorp wordt gekenmerkt door zijn oude kerk, waar regelmatig concerten en andere evenementen worden georganiseerd. Ook staat Gasselte bekend om zijn gezellige dorpsfeesten, zoals de jaarlijkse kermis en het volksdansen.

Straatnaam
Rue des Fleurs
Rue de Haller
Rue Michel Rodange
Rue Laach
Rue de la Montagne
An der Gaessel
Kalkewee
Rue de Christnach
A Kilker
Rue André Hentges
Ale Wee
Kelleschhaff
Im Acker
Scheedhaff