Alle straten in Vianden

Vianden heeft 36 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Vianden. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Borgercompagnie is een klein dorp gelegen in het noorden van Nederland, in de provincie Groningen. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Midden-Groningen en ligt in de buurt van de stad Hoogezand. Het is een rustig en landelijk gebied waar veel agrarische activiteiten plaatsvinden.

De geschiedenis van Borgercompagnie gaat terug tot de 17e eeuw, toen het gebied werd ontgonnen voor landbouwdoeleinden. Destijds werden er 'compagnieën' opgericht, waarbij een groep investeerders gezamenlijk het land ontgonnen en bebouwden. Borgercompagnie was een van deze compagnieën en de naam is dan ook afgeleid van de familie Borger, die destijds betrokken was bij de ontginning van het gebied.

Hoewel het dorp tegenwoordig vrij klein is, heeft het nog steeds een aantal historische gebouwen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Zo staat er een oude kerk die dateert uit het begin van de 19e eeuw en is er een karakteristieke molen te vinden in het dorp. Daarnaast zijn er verschillende boerderijen en landhuizen die nog steeds in gebruik zijn.

De omgeving van Borgercompagnie leent zich uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten. Er zijn diverse routes uitgezet die je langs de mooie landschappen en pittoreske dorpjes in de omgeving voeren. Daarnaast is het nabijgelegen natuurgebied 't Roegwold een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Hier kun je genieten van uitgestrekte bossen, moerassen en waterplassen.

Straatnaam
Cité de l'Our
ZAE - route de Bettel
Route de Diekirch
Grand-Rue
Rue du Vieux Marché
Rue Gaessel
Rue de la Gare
Montée du Château
Rue du Sanatorium
Rue du Ruisseau
Im Bouseberg
Rue Victor Hugo
Route de Bettel
Maison de Soins de l'Etat
Rue Kohnerloch
Impasse Kalchesbach
Al Gaass
Rue Theodore Bassing
Schank
Im Homericht
Rue Neugarten
Rue de Huy
Rue Edouard Wolff
Rue Dr. Albert Calmette
Neipiertchen
Rue Dr. Camille Guerin
Impasse Leon Roger
Rue des Jardins
Op dem Damm
Rue de la Frontière
Rue Moenchkelterhaus
Montée du Beffroi
Tiefendelt
Rue Braetschette
Mont St. Nicolas
Am Bungert