Alle straten in Uebersyren

Uebersyren heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Uebersyren. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Nijverdal!

Nijverdal is een gezellige plaats gelegen in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Met een rijke geschiedenis en omgeven door prachtige natuur, is Nijverdal een ideale bestemming voor zowel toeristen als inwoners.

De plaats staat bekend om zijn textielindustrie, die teruggaat tot de 19e eeuw. Vandaag de dag zijn er nog steeds verschillende fabrieken en bedrijven die zich bezighouden met textielproductie. Het is dan ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in het Textielmuseum Nijverdal, waar je alles kunt leren over de geschiedenis en het proces van textielproductie.

Naast de textielindustrie biedt Nijverdal ook tal van recreatiemogelijkheden. Het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug ligt op steenworp afstand en is een paradijs voor natuurliefhebbers. Hier kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken door heidevelden, bossen en zandverstuivingen.

Daarnaast heeft Nijverdal een gezellig centrum met diverse winkels, restaurants en terrassen. Hier kun je heerlijk rondstruinen, genieten van een drankje op het terras of een hapje eten bij een van de vele gezellige eetgelegenheden.

Straatnaam
Rue de Beyren
Rue de la Montagne
Rue de Mensdorf
Rue de la Syre
Rue des Jardins
Am Pratel
An den Azéngen
Am Wasserfeld