Alle straten in Troine

Troine heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Troine. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Nootdorp, Nederland

Nootdorp is een klein stadje gelegen in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Het ligt op slechts een steenworp afstand van Den Haag en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Met een mix van rustieke charme en moderne voorzieningen is Nootdorp een populaire plek om te wonen en te bezoeken.

Een van de opvallende kenmerken van Nootdorp is de prachtige landelijke omgeving. Omringd door groene velden, pittoreske kanalen en historische boerderijen, biedt de stad een serene en idyllische sfeer. Het is de perfecte plek voor wandelingen en fietstochten langs schilderachtige paden en waterwegen.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Nootdorp ook een bloeiende gemeenschap en een scala aan voorzieningen. Het centrum van de stad is gevuld met gezellige winkels, restaurants en cafés, waar bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten en winkelen voor unieke producten. Bovendien zijn er diverse sportfaciliteiten, scholen en medische voorzieningen die het leven in Nootdorp comfortabel maken.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in cultuur en geschiedenis, biedt Nootdorp ook enkele interessante bezienswaardigheden. Een van de hoogtepunten is de historische Oude Kerk, die dateert uit de 13e eeuw en prachtige architecturale details heeft. Daarnaast zijn er verschillende musea in de omgeving waar bezoekers meer te weten kunnen komen over de lokale geschiedenis en tradities.

Straatnaam
Om Lukesknupp
Am Faleschbierig
Duarrefstrooss
Hannert dem Duarref
Am Zalander
Hannerhasselter Strooss
Uëwwent der Kirich
Om Milleschknupp
Houfelter Wee
Op der Hutt
Op der Pëtzelt
A Léibrich
Am Beiericher Wee