Alle straten in Troine-Route

Troine-Route heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Troine-Route. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Anloo is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden.

De omgeving van Anloo leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Met uitgestrekte bossen, heidevelden en meanderende beekjes is het een paradijs voor natuurliefhebbers. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van de omgeving voeren.

Een absolute must-see in Anloo is de Magnuskerk, een middeleeuwse kerk die dateert uit de 11e eeuw. Met zijn imposante toren en prachtige interieur is het een ware eyecatcher. Ook is er een oude grafheuvel te bezichtigen, die stamt uit de prehistorie.

Voor wie op zoek is naar wat rust en ontspanning, is Anloo de ideale bestemming. Met zijn schilderachtige landschap en charmante straatjes waan je je even in een andere wereld. Geniet van de rust en stilte, en laat je betoveren door de schoonheid van dit kleine dorpje.

Straatnaam
Op Patzerat
Op der Strooss
Op der Roerich
Om Alberbierig
Om Alberknapp
Op der Haard
Om Schachkrutchen