Alle straten in Tarchamps

Tarchamps heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Tarchamps. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Schipborg

Schipborg is een klein dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp ligt aan de rand van het natuurgebied de Drentsche Aa, een prachtig gebied dat bekend staat om zijn afwisselende landschap van bossen, heidevelden en meanderende beekjes.

Het dorp Schipborg zelf heeft een pittoreske uitstraling met enkele oude boerderijen en karakteristieke huizen. Het is een ideale plek voor liefhebbers van rust en natuur. Vanuit Schipborg kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken door de omgeving.

Een bezienswaardigheid in Schipborg is de oude kerk, die dateert uit de 12e eeuw. Deze kerk is nog steeds in gebruik en heeft een bijzondere historische uitstraling. Ook het naastgelegen kerkhof is de moeite waard om te bezoeken, met enkele grafstenen die teruggaan tot de 17e eeuw.

Vlakbij Schipborg ligt het Zuidlaardermeer, het grootste zoetwatermeer van de provincie Groningen. Dit meer biedt volop mogelijkheden voor watersport, zoals zeilen, kanoën en windsurfen. Ook is het meer een geliefde plek voor vogelliefhebbers, omdat er veel bijzondere vogelsoorten te vinden zijn.

Straatnaam
Um Bierg
Duerfstrooss
Virstadt
Sollerwee
Op der Heed
An der Greschen