Alle straten in Tétange

Tétange heeft 26 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Tétange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Eleveld, een pittoresk dorpje in Nederland. Gelegen in de provincie Drenthe, is Eleveld een oase van rust en schoonheid. Met zijn groene landschap en charmante boerderijen, is het een plek waar de tijd lijkt stil te staan.

Maak een wandeling door de kronkelende straatjes van Eleveld en geniet van de serene sfeer. Bewonder de prachtige historische gebouwen, zoals de oude kerk en de molens. Ontdek de bloeiende tuinen en de weelderige natuur in de omgeving.

Eleveld is ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte bossen en heidevelden. Maak een fietstocht of ga wandelen en ontdek de adembenemende landschappen. Vergeet niet je camera mee te nemen, want je zult veel mooie foto's kunnen maken!

Als je wilt ontspannen en tot rust wilt komen, ben je in Eleveld aan het juiste adres. Geniet van een heerlijke picknick in de natuur, ga vissen in een van de nabijgelegen meren of geniet gewoon van een goed boek in de gezellige tuin van je vakantiehuis. Hier kun je echt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven.

Straatnaam
Rue de la Fontaine
Rue de l'Eau
Op der Knupp
Rue de l'Industrie
Rue du Parc
Rue du Chemin de Fer
Rue Principale
Rue Thomas Byrne
Rue Pierre Schiltz
Rue Jean Schortgen
Rue des Fleurs
Rue des Légionnaires
Langertengaass
Rue de la Tannerie
Um Hesselsbierg
Rue des Jardins
Rue Hutberg
Rue de Rumelange
Rue Neuve
Rue de Volmerange
Rue de la Gare
Rue Neiwiss
Doemptchesgrond
Rue de l'Ecole
Rue des Martyrs
Rue du Soleil