Alle straten in Stockem

Stockem heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Stockem. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Deurze, Nederland

Deurze is een klein dorp in de provincie Drenthe, in het noordoosten van Nederland. Het dorp is gelegen in een landelijke omgeving, omringd door groene velden en uitgestrekte bossen. Deurze is een plek die bekend staat om zijn rust en natuurlijke schoonheid.

Een van de opvallende kenmerken van Deurze is de historische kerk die uitkijkt over het dorp. Deze kerk, genaamd De Magnuskerk, dateert uit de 12e eeuw en is een belangrijk cultureel erfgoed voor de regio. Het is een populaire bestemming voor toeristen en geschiedenisliefhebbers.

Naast de prachtige natuur en historische gebouwen, heeft Deurze ook enkele mooie wandel- en fietspaden. Het is een ideale plek voor natuurliefhebbers om te genieten van de verse lucht en de rustige omgeving. Er zijn ook verschillende B&B's en vakantiewoningen beschikbaar voor bezoekers die langer willen blijven.

In de buurt van Deurze liggen ook verschillende andere interessante plaatsen om te verkennen. Zo ligt het nationaal park Drentsche Aa op korte afstand, waar bezoekers kunnen genieten van prachtige natuurlijke landschappen en waterwegen. Daarnaast zijn er ook diverse musea en attracties in de nabijgelegen steden Assen en Groningen.

Straatnaam
Duärrefstrooss
An der Driicht
Diänjer Wee
Am ënnischten Eck
Am Wämper Pad
Op der Haard