Alle straten in Steinheim

Steinheim heeft 10 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Steinheim. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Lemiers, een charmant dorp in Nederland

Lemiers is een pittoresk dorp gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Limburg. Met zijn schilderachtige landschappen, historische gebouwen en vriendelijke inwoners is het een geweldige bestemming voor zowel natuurliefhebbers als liefhebbers van cultuur en geschiedenis.

De natuurlijke schoonheid van Lemiers is adembenemend. Het dorp wordt omringd door groene heuvels en uitgestrekte weiden, ideaal voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Het nabijgelegen Vijlenerbos biedt ook prachtige wandelpaden die u meenemen door bossen en langs rustige beekjes.

Naast zijn natuurlijke schoonheid heeft Lemiers ook een rijke geschiedenis. Het dorp heeft verschillende historische gebouwen die teruggaan tot de middeleeuwen, waaronder de St. Catharina Kapel en de Sint-Corneliuskerk. Deze gebouwen zijn niet alleen architectonische hoogstandjes, maar ook belangrijke culturele monumenten.

Lemiers biedt ook tal van recreatieve activiteiten. Het dorp heeft een aantal gezellige cafés en restaurants waar u kunt genieten van lokale specialiteiten, zoals Limburgse vlaai en asperges. Daarnaast kunt u in de omgeving terecht voor een bezoek aan de beroemde thermale baden van Valkenburg of het historische centrum van Maastricht.

Straatnaam
Rue du Village
Ënnerem Duerf
Am Flouer
Route d'Echternach
Rue de la Montagne
Boeschwee
An der Uecht
Ale Biergwee
Om Grén
Op Maeleck