Alle straten in Siebenaler

Siebenaler heeft 1 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Siebenaler. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Venhuizen: Ontdek dit prachtige dorp in Nederland

Venhuizen is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in het prachtige landschap van West-Friesland. Met zijn rijke geschiedenis, charmante architectuur en groene omgeving is Venhuizen een geweldige bestemming voor zowel inwoners als toeristen.

Wanneer je door Venhuizen wandelt, word je omringd door historische gebouwen en monumenten. Het dorp heeft een aantal prachtige kerken, waaronder de Sint-Lambertuskerk, die dateert uit de 15e eeuw. Daarnaast zijn er verschillende mooie boerderijen en typische Nederlandse huizen te bewonderen.

Voor natuurliefhebbers heeft Venhuizen ook veel te bieden. Het dorp is omgeven door groene weilanden en uitgestrekte polders. Het is een perfecte locatie voor fiets- en wandeltochten, waarbij je kunt genieten van het prachtige landschap en de rustige omgeving.

Tijdens je bezoek aan Venhuizen mag je een bezoek aan het Zuiderzeemuseum niet missen. Dit fascinerende openluchtmuseum neemt je mee terug in de tijd en laat je kennismaken met het leven van vroeger in de omgeving van de voormalige Zuiderzee. Je kunt er historische gebouwen bewonderen, ambachtslieden aan het werk zien en zelfs meedoen aan traditionele activiteiten.

Straatnaam
Maison