Alle straten in Selscheid

Selscheid heeft 3 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Selscheid. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Zweins: een pittoresk dorpje in Nederland

Welkom in Zweins, een idyllisch dorpje gelegen in het prachtige Nederland. Dit charmante plaatsje is een perfecte bestemming voor zowel natuurliefhebbers als geschiedenisfanaten. Laat je betoveren door de schoonheid en rust van Zweins!

Gelegen in de provincie Friesland, biedt Zweins een unieke mix van natuur en cultuur. Maak een wandeling door de weelderige groene velden en geniet van de rustgevende ambiance. Het dorp wordt omringd door prachtige polders, slootjes en historische boerderijen, wat Zweins een authentieke sfeer geeft.

Naast de indrukwekkende natuur, heeft Zweins ook een rijke geschiedenis. Bezoek de oude kerk van Zweins en bewonder de karakteristieke architectuur en de eeuwenoude grafstenen. Wandel door de smalle straatjes van het dorp en ontdek de goed bewaarde historische huizen.

Voel je welkom in Zweins en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking. Proef de heerlijke Friese keuken in een van de gezellige restaurants of geniet van een traditionele borrel in een van de knusse cafés. Zweins biedt een ontspannen en vriendelijke sfeer, waardoor je je meteen thuis zult voelen.

Straatnaam
Op der Héicht
Neiewee
Duerfstrooss