Alle straten in Schrondweiler

Schrondweiler heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Schrondweiler. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek Moerdijk, een historische plaats in Nederland

Moerdijk is een schilderachtig dorpje gelegen in de provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Het dorp ligt aan de rand van het uitgestrekte Nationaal Park de Biesbosch en heeft daardoor een prachtige natuurlijke omgeving.

De geschiedenis van Moerdijk gaat terug tot de middeleeuwen, toen het een belangrijk strategisch punt was vanwege de ligging aan het Hollands Diep. Het dorp heeft een rijke maritieme geschiedenis, met oude scheepswerven en monumentale panden die herinneren aan de bloeiperiode van de scheepvaart.

Bezoekers van Moerdijk kunnen genieten van de charmante sfeer van het historische centrum, met zijn smalle straatjes en pittoreske gebouwen. Er zijn ook tal van gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en streekgerechten.

Daarnaast is Moerdijk een ideale uitvalsbasis voor activiteiten in de natuur. Huur een boot en verken de waterwegen van de Biesbosch, maak een fietstocht door de uitgestrekte polders of maak een wandeling langs de dijken en geniet van het prachtige uitzicht over het water.

Straatnaam
Rehsemswiss
Rue du Cimetière
Rue Principale
Rue Geischleid
Rue de l'Ecole
Kierchestrooss
Rue Giedertseck
Seylerhaff
Um Aker
Lengerwiss
Klengbuerghaff
Rue de la Gare
Gässel