Alle straten in Schoenfels

Schoenfels heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Schoenfels. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

's-Heer Abtskerke

's-Heer Abtskerke is een dorp in de provincie Zeeland, gelegen in het zuidwesten van Nederland. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Borsele en ligt op ongeveer 10 kilometer ten noorden van de stad Goes.

's-Heer Abtskerke heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp dankt zijn naam aan het feit dat het ooit eigendom was van de abt van de Abdij van Middelburg. Veel van de oude gebouwen en boerderijen in het dorp ademen nog steeds de sfeer van vroeger tijden.

Naast de historische gebouwen heeft 's-Heer Abtskerke ook prachtige natuur te bieden. Het dorp is omringd door polders en landerijen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook is er in de omgeving van het dorp een mooi natuurgebied te vinden, genaamd de Poelwijkse Creek.

's-Heer Abtskerke is een rustig en vriendelijk dorp met een hechte gemeenschap. Er zijn enkele voorzieningen aanwezig, zoals een basisschool en een dorpshuis. Voor meer uitgebreide voorzieningen kunnen inwoners terecht in de nabijgelegen stad Goes.

Straatnaam
Rue de Keispelt
Rue du Château
Rue du Moulin
Rue du Village
Kremesch Oicht
Montée de la Bergerie
Rue Tony et Charles Hansen
Wisestrooss