Alle straten in Rumlange

Rumlange heeft 6 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Rumlange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Tilligte: Een parel in het oosten van Nederland

Tilligte is een sfeervol dorpje gelegen in de provincie Overijssel, in het oosten van Nederland. Met zijn rustige en landelijke ligging is Tilligte de ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De plaats maakt deel uit van de gemeente Dinkelland en telt ongeveer 800 inwoners.

Wat Tilligte zo bijzonder maakt, is de prachtige omgeving waarin het gelegen is. Omgeven door uitgestrekte weilanden, bossen en pittoreske boerderijen is Tilligte een walhalla voor wandelaars en fietsers. Het nabijgelegen natuurgebied Singraven is dan ook zeker een bezoek waard. Hier kun je genieten van de mooie natuur en de historische bouwwerken, zoals de watermolen.

Het dorpje Tilligte heeft ook veel te bieden op culinair vlak. Met meerdere gezellige restaurants en eetcafés kun je hier genieten van heerlijke streekgerechten, bereid met lokale producten. Ook staat Tilligte bekend om zijn ambachtelijke ijsboerderijen, waar je kunt genieten van heerlijk zelfgemaakt boerenijs. Een echt uitje voor het hele gezin!

Naast de prachtige natuur en het lekkere eten, biedt Tilligte ook verschillende culturele bezienswaardigheden. Zo is er de eeuwenoude kerk, die zeker een bezoek waard is. Ook vinden er regelmatig leuke activiteiten en evenementen plaats in Tilligte, zoals markten en dorpsfeesten. Op deze manier kun je de lokale cultuur en tradities ervaren.

Straatnaam
Stackemer Weeg
Op der Baach
Am Eck
An der Gaass
Op de Bësch
Om Knäppchen