Alle straten in Rombach-Martelange

Rombach-Martelange heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Rombach-Martelange. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Wijk bij Duurstede is een pittoresk stadje gelegen in de provincie Utrecht, in Nederland. Het stadje heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de tijd van de Romeinen. Het is vooral bekend om zijn middeleeuwse kasteel en de historische binnenstad.

De binnenstad van Wijk bij Duurstede is prachtig bewaard gebleven en staat vol met oude gebouwen en smalle straatjes. Het kasteel van Wijk bij Duurstede dateert uit de 13e eeuw en is een populaire toeristische attractie. Vanaf de kasteeltoren heb je een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving.

Naast het kasteel heeft Wijk bij Duurstede ook een mooi stadhuis, een oude kerk en diverse musea. In de zomermaanden kun je genieten van de gezellige terrassen en de vele evenementen die in de stad worden georganiseerd. Ook zijn er volop mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de groene omgeving van Wijk bij Duurstede.

Wijk bij Duurstede is niet alleen een historische stad, maar ook een levendige gemeenschap. Er zijn tal van winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Daarnaast zijn er ook veel verenigingen en clubs waar je je bij aan kunt sluiten.

Straatnaam
Rue Belle-Vue
Rue des Tilleuls
Rue de la Sapinière
Route de Bigonville
Route d'Arlon