Alle straten in Rodershausen

Rodershausen heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Rodershausen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Lieshout - Nederland

Lieshout is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het dorp is vooral bekend vanwege de beroemde Bavaria brouwerij, waar het bekende Bavaria bier wordt gebrouwen. Daarnaast biedt Lieshout ook prachtige natuur, historische gebouwen en gezellige dorpsgezichten.

De Bavaria brouwerij is een belangrijke bezienswaardigheid in Lieshout en trekt veel toeristen. Het is mogelijk om een rondleiding te volgen en meer te leren over het brouwproces van het beroemde Bavaria bier. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijk biertje in het gezellige proeflokaal.

Lieshout is ook een ideaal startpunt voor het verkennen van de prachtige natuur in de omgeving. Het dorp ligt namelijk vlakbij het natuurgebied De Peel, waar u kunt wandelen, fietsen en genieten van de rust en stilte. Verder zijn er verschillende mooie fietsroutes die u door het mooie landschap van Brabant leiden.

In Lieshout vindt u ook een aantal historische gebouwen, zoals de Sint Servatiuskerk. Deze kerk stamt uit de 15e eeuw en is zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er ook nog enkele oude boerderijen en molens te bewonderen in het dorp.

Straatnaam
Haaptstrooss
Um Weiher
Am Aul
Dosberbreck
Waldberg
Kiirfechtsstrooss
Op der Aeltchen
Millewee