Alle straten in Roder

Roder heeft 1 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Roder. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Rheden: Ontdek de pracht van de Veluwe

Rheden is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Gelderland, in het hart van de Veluwe. Met zijn prachtige natuur, historische gebouwen en talloze recreatiemogelijkheden is Rheden een perfecte bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.

De omgeving van Rheden kenmerkt zich door uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en indrukwekkende natuurgebieden. Nationaal Park Veluwezoom bevindt zich hier en biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de adembenemende landschappen. Vergeet vooral je camera niet, want de kans is groot dat je oog in oog komt te staan met edelherten, wilde zwijnen of zelfs een zeldzame Schotse hooglander.

In Rheden zelf vind je ook diverse bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Kasteel Middachten, een sprookjesachtig kasteel uit de middeleeuwen. Wandel door de prachtige tuinen en laat je betoveren door de rijke geschiedenis. Ook de dorpskerk van Rheden is een bezoek waard. Deze gotische kerk dateert uit de 15e eeuw en heeft een bijzondere architectuur.

Naast natuur en cultuur, biedt Rheden ook volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Ga een dagje zwemmen in het nabijgelegen openluchtzwembad De Hangmat, maak een mooie fietstocht langs de IJssel of geniet van een heerlijke maaltijd in een van de gezellige restaurants in het dorp.

Straatnaam
Maison