Alle straten in Ringel

Ringel heeft 5 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Ringel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Nieuw Annerveen, Nederland

Nieuw Annerveen is een klein dorp gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp behoort tot de gemeente Aa en Hunze en heeft ongeveer 400 inwoners.

Het dorp is vooral bekend om zijn landelijke karakter en prachtige natuur. Het is omgeven door uitgestrekte weilanden, bossen en waterpartijen. Dit maakt het een ideale bestemming voor wandel- en fietsliefhebbers.

Nieuw Annerveen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp staat bekend om zijn traditionele boerderijen en historische gebouwen. Een van de bekendste bezienswaardigheden is de Nederlands Hervormde Kerk, die dateert uit de 13e eeuw.

Naast de prachtige natuur en historische gebouwen, biedt Nieuw Annerveen ook verschillende recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een aantal gezellige cafés en restaurants waar bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten en drankjes. Daarnaast zijn er diverse sportfaciliteiten, zoals tennisbanen en een voetbalveld, waar zowel inwoners als bezoekers actief kunnen zijn.

Straatnaam
Schousterwee
Bourwiss
Réngelerhaff
Bourschterwee
Haaptstrooss